Followers

Wednesday, November 30, 2011

HAPPY 4TH BIRTHDAY IRDINA

Tanggal 29 November 2007 lahirlah puteri kecil mama ke dunia ini yg mama namakan Irdina Binti Muhammad Sorhaizard. Pejam celik, pejam celik tahun ni dah 4 tahun dh anak mama ni. Dah besar pun anak dara mama sorang ni. Tp tu lah w/pun arini birthday Dina, tp mama masih lg blum buat apa² preparation towards birthday Dina. Macam yang mama ceritakan dlm entry sblm ni lah MENJELANG BIRTHDAY IRDINA. Tp insyaallah mama balik je dari Penang dan KL ni, kita buat Birthday party k. Apa² pun mama dan baba doakan dan memohon kepada ALLAH S.W.T agar anak mama yang mama, baba dan icat sayang ni, sentiasa diberikan kesihatan yang baik, minda yg cergas serta menjadi anak yang solehah buat mama dan baba.

Mama, Baba dan Icat nk ucapkan :

"HEPPY BIRTHDAY IRDINA"




Jom kita tgok gambar Irdina dari kecil sampai lah sekarang ye......













No comments:

Post a Comment