Followers

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!

Salam semua,

Jom kita join segmen dari mak dara.....segmen Jom Naikkan Trafik blog! Atau korang boleh klik kt banner di bawah ye....


Blog "My Lovely Family" ini mengisahkan tentang family kecil saya. Tentang saya, husband saya Jard, Irdina dan Irsyad. Saya cuma kongsikan benda-benda yang simple je. Tentang perjalanan kehidupan seharian saya dan family. Kalau nk tahu tentang family saya bolehlah baca lebih sikit entry-entry saya sebelum ini. Rasanya tu je kot tentang blog saya ni.....

Kalau u alls nk join segment ni, bolehlah ikut syarat-syarat kt bawah ye....(copy paste je dari owner segmen)

1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog! dan link kan ke entry ini
2. Tepekkan banner di atas tu
3. Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
4. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di sini

Selamat berkenalan semua.......

p/s : tarikh tutup segment ini adalah pukul 6.00 petang hari ini

20 comments:

  1. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  2. kita datang beraya~~~

    dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  3. Hi...Selamat berkenalan...
    Persinggahan dari segmen yang sama...
    Good luck ^_^

    ReplyDelete
  4. comel sangat anak-anak sis.. macam mama dia. blogwalking sini :)

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini no 59..

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  6. Solehah Shamsuddin : done....selamat berkenalan ;)

    Nurrul Azwa Kassim : kita pun dh singgah beraya jugak ;)

    Wilma : Selamat berkenalan ;)

    Maria Menado : tq dik....done blogwalking blog adik...;)

    Mia Liana : tq sis...selamat berkenalan ;)

    ReplyDelete
  7. hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
    ammyzyliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  9. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari blog Mak Dara :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  12. Dtg dari segmen sama….done follow ;)

    http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang sama!=)

    jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  14. Done follow u alls.....Selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  15. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  17. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  18. Salam ziarah Dari Blog Mak Dara...


    Follow sini

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan awk :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete
  20. salam kenal. baru dapat terjah hari ni . Dah follow juga ye 78

    ReplyDelete