Followers

Thursday, February 02, 2012

Dugro Fruit & Vege

Salam semua,

     Tetiba saja teringin nak berkongsi cerita tentang Susu Tepung Dugro perisa terbaru Fruit & Vege. Dugro ni ada pilihan perisa samaada nk yang honey, coklat atau perisa asli. Last year Dugro ada buat promosi susu perisa starwberry untuk satu tempoh percubaan. This year plak Dugro perkenalkan pulak susu Dugro Fruit & Vege ni pulak.
     Kalau sebelum ni cuma Irdina je yang minum susu Dugro ni. Tp since 2012 saya start tukar susu Irsyad. Ye lah umur Irsyad pun dh nk masuk 2 tahun dah. Bukannya apa setiap kali saya buatkan Irdina susu, pasti saya akan terhidu bau wangi susu Dugro Fruit & Vege Irdina. First time nak tukar tu takut gak la, sbb sebelum ni pernah gak la saya try tukar susu Irsyad, tp dia x nak minum. Tp susu Dugro Fruit & Vege ni, Alhamdulillah dia minum sampai habis. So sekarang dua-dua dh minum Dugro Fruit & Vege. Untuk Irdina Dugro 3-8 tahun dan Irsyad Dugro 1-3 tahun. Khasiat Dugro Fruit & Vege ni sgt baik utk anak-anak saya yg kurang mkn buah-buahan dan sayur-sayuran.

Antara khasiat yg terdapau di dalam Susu Dugro

Ni susu utk Irdina 3-8 tahun

Ni plak susu Dugro Irsyad 1-3 tahun

Ni gambar dua beradik tgh enjoy minum susu Dugro


So apa pengalaman korang dalam memilih susu untuk anak-anak korang?

2 comments:

  1. ksue pun br tukaq ke susu fruit & veg dugro 1-3 ni.... hehehehe

    ReplyDelete
  2. bau wangi je kan susu fruit & dugro ni?so far irsyad enjoy je susu ni....hehehe

    ReplyDelete