Followers

Sunday, May 06, 2012

SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK

Assalamualaikum semua,

Sebulan lebih saya x mencoret apa² pun di blog saya ini. Tup² buat entry "Segment : Serious Follow Back" je kan? Hehe Jom join segmen NI. Saya join sbb nk tambah kenalan dlm dunia blogging . Maklumlah saya baru dlm dunia blogging ni. Jom² join segment ni ramai². Senang je nk joint segmen ni. Nak tau syarat²nya boleh KLIK SINI ataupun korang boleh klik banner cute kt bawah ni....Senang je kn.....
Membebankan ke? Tidak sama sekali.....
Apa lagi jom la join ramai².......


Nak Tag : Dewi Amanda

28 comments:

  1. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  2. Eyda dtg dri segmen yg sama . Serius Follow Back :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  3. slm, singgah dari segmen yg sama.. sy serious follow awk.. awk ??
    if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy :

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yg same
    done follow awak :)
    jom singgah and follow blog saya :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

    ReplyDelete
  5. dtg follow sini..dri segmen serious follow back..

    ReplyDelete
  6. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    serious follow sini.

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen sama^^
    Wanieys dah lama follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh^^
    Salam perkenalan

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen sama...done follow sini..
    ## do leave ur comment in my entry after u follow me back:
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    TQ in advance :)

    ReplyDelete
  9. icumm dari segmen yang sama...serius dah follow sini..serius follow icumm balik ye dkt sini ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  10. follower name : ieraassyiera.blogspot.com

    serius follow sini :)
    44 :)
    serius follow back ya :)

    --> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  11. salam
    syiera dari segmen yg sama..
    serius follow sini..
    follow back k..
    http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  12. serius follow :)

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. salam , done follow sini ^^ follow saya balik yeee :D


    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. Daripada segment yang sama..serious done Follow blog anda :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama , folow blog ini . jom folow back :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  17. Salam kenalan .
    Done follow u , from the same segment .. =)
    Follow me back . Perhaps ..
    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  19. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com
    @
    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  20. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    dah join segmen miss z tak?
    kalau belum meh join

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  21. salam semua,
    done follow u alls.....thanks sbb sudi follow blog saya....salam perkenalan ye... :)

    ReplyDelete
  22. dh follow :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.

    ReplyDelete
  23. hai..

    dah follow...;)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  24. seriesly done follow. 55. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen yg sama
    done follow u
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back-klik-sebab-saia.html#comment-form

    ReplyDelete
  26. #57

    done follow dari segment yg sama...

    Sila follow balik !xD

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  27. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete