Followers

Tuesday, September 02, 2014

Hampir Setahun Berlalu......

Assalamualaikum semua....

       Hampir setahun berlalu tanpa sebarang entry. Kalau ikutkan hati mcm-mcm nk luahkan dlm blog ni. Sampai tak tahu nk start citer dari mana. Hem...... dari mana nk mulakan ye....jap-jap nk pikir where should i start?

      Last punya entry gambar raya tahun 2013. Masa tu tgh pregnantkan Da'ie (anak ke-3)  6 bulan. Sekarang  Da'ie dh masuk 9 bulan..... Satu jangkamasa yang sangat panjang, mcm-mcm dh berlaku dan berlalu. Ada suka....duka....pahit dan manis.... Ok idea dh mari dan cara menceritakan kesemua yang telah berlaku hampir setahun yang lalu adalah..........

Biar gambar berbicara :

Disember 2013
19/12/2013 - Lahirnya cintahati kami yang ke-3


Muhammad Iyad Da'ie


Januari 2014
2014 - Irdina telah memulakan sesi persekolahan


2014 - Alhamdulillah Jad selamat menjadi tetamu Allah....menunaikan Umrah


April 2014
 Alhamdulillah rezeki baby baru mungkin - APC 2013

Jun 2014

9 Jun 2014 - Kenduri Akikah Da'ie




Julai 2014

Majlis Akad Nikah Ella - Adik Jad


Ogos 2014

Raya 2014
      Itu lah serba sedikit apa yang telah berlaku sepanjang tahun ini. Nak mengarang rasanya macam terlalu panjang plak nanti , so harap segala gambar yang telah dimuat turun dapat menceritakan segalanya.....

      Jumpa lagi di entry yang akan datang (hope lepas ni rajin la update blog) ...................Bye
      



3 comments:


  1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete