Followers

Tuesday, September 02, 2014

Hampir Setahun Berlalu......

Assalamualaikum semua....

       Hampir setahun berlalu tanpa sebarang entry. Kalau ikutkan hati mcm-mcm nk luahkan dlm blog ni. Sampai tak tahu nk start citer dari mana. Hem...... dari mana nk mulakan ye....jap-jap nk pikir where should i start?

      Last punya entry gambar raya tahun 2013. Masa tu tgh pregnantkan Da'ie (anak ke-3)  6 bulan. Sekarang  Da'ie dh masuk 9 bulan..... Satu jangkamasa yang sangat panjang, mcm-mcm dh berlaku dan berlalu. Ada suka....duka....pahit dan manis.... Ok idea dh mari dan cara menceritakan kesemua yang telah berlaku hampir setahun yang lalu adalah..........

Biar gambar berbicara :

Disember 2013
19/12/2013 - Lahirnya cintahati kami yang ke-3


Muhammad Iyad Da'ie


Januari 2014
2014 - Irdina telah memulakan sesi persekolahan


2014 - Alhamdulillah Jad selamat menjadi tetamu Allah....menunaikan Umrah


April 2014
 Alhamdulillah rezeki baby baru mungkin - APC 2013

Jun 2014

9 Jun 2014 - Kenduri Akikah Da'ie




Julai 2014

Majlis Akad Nikah Ella - Adik Jad


Ogos 2014

Raya 2014
      Itu lah serba sedikit apa yang telah berlaku sepanjang tahun ini. Nak mengarang rasanya macam terlalu panjang plak nanti , so harap segala gambar yang telah dimuat turun dapat menceritakan segalanya.....

      Jumpa lagi di entry yang akan datang (hope lepas ni rajin la update blog) ...................Bye
      



No comments:

Post a Comment