Followers

Tuesday, September 18, 2012

Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam

Assalamualaikum semua,

Arini saya nk join segment " Jom tingkatkan followers sampai lebam" oleh Saudara MerepekGila. Tujuannya sangatlah direct iaitu nk tambah followers kita jugak. Jom-jom korang kita tambah followers kita sampai lebam. Kalau nk join mudah saja bolehlah klik Sini ataupun korang bolehlah klik banner comel kt bawah ni ky....


Syarat-syaratnya pun mudah saja, boleh klik Syarat-syarat

Followers saya :-

huhu malu2 sbb x ramai yg follow
Jom tunggu apa lagi meh la kita join ramai-ramai ;)

44 comments:

  1. hye, kite dr segmen yg same..dah folow awk, salam kenal =)

    http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama..http://anereodacandid.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    jom follow...done follow u :)

    ReplyDelete
  3. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  4. Okey terima kasih awak, hekhek :) . Eh by the way seramai link peserta seramai 173 telah dimasukkan . Rajin rajin blogwalking dan follow mollow ye kat blog peserta lain :) .

    ReplyDelete
  5. salam singgah BW sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. jar,jgn lupe follow wan blik yer..wan dh folow u taw..
    http://puterarezzamartin.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hi salam perkenalan.....done follow u alls

    Prince Rezza : wan done follow u....ingatkan sapa la aaron.rizan ni...hehehe

    ReplyDelete
  8. dah follow.. jgn lupa singgah sini dan follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  11. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. hye. datang dari segmen yang sama. done follow awk. :)

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  16. I'm done following you!
    follow me back ┐('⌣'┐)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. follow sini..keep in touch =))

    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. singgah n follow ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  20. Berdagang ke sini barang sebentar;`
    Singgah membaca & follow sekali`
    Salam Perkenalan ^_^
    Berlayar dari segmen yang sama:-

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. alolooo comey comeyy anaknyee ^__^ i like !

    hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow akak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P
    peeka dpt rebut no followers anda yg terbaik ! hehehe ~ #88 :P

    http://peekachumey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  23. hai..dtg dari segmen yg sama..done follow..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. Dari segmen yang sama ^^ #92
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  26. follow sini dari segmen sama
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  27. hi...salam perkenalan semua... :)
    done blogwalking blog u alls semua....and done follow u alls.....

    ReplyDelete
  28. I'm done following you!
    follow me back ┐('⌣'┐)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  29. Done Follow You . . .
    Kalau Sudi, Follow Me Back,Okay . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  30. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    ReplyDelete
  31. Salam, singgah sini dan saya follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  32. Salam Perkenalan semua....done follow u alls.... :)

    ReplyDelete
  33. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  34. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  35. miss z singgah sini..
    jemputlah ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  37. hi...salam perkenalan semua....done follow u alls

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    ReplyDelete
  39. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  40. Hai,
    Saya dari segmen yang sama,
    Saya followers awak yang ke- 101
    Sila follow saya balik di,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  41. saya datang dari segmen yang sama dah follow sini if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  42. datang dari segmen yang sama. follow here . jum ke blog saya dan be my follower :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  43. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  44. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete